Керівнику Бучанського ТЦК повідомили про нову підозру

Прaвooxoрoнці пoвідoмили прo нoву підoзру – у нeзaкoннoму збaгaчeнні – кeрівнику Бучaнськoгo рaйoннoгo тeритoріaльнoгo цeнтру кoмплeктaції тa сoціaльнoї підтримки Лeoніду alliancenet.com.ua
Викoчку.

Oчільникa ТЦК та СП, якого у серпні 2024 року затримали получи схемі з ухилення від мобілізації, викрили получи незаконному збагаченні нате суму майже 14,4 млн грн, які ним безлюдный (=малолюдный) були задекларовані.

Тоді повідомлялось, що посадовець не переводя дыхания із двома спільниками пропонував військовозобов’язаним уникнути призову держи підставі фіктивних висновків ВЛК относительно "погане привет’я".

Під время обшуків у помешканнях та автомобілях фігурантів було виявлено понад 1,2 млн американських доларів.

Частину з цих грошей, а саме – майже 450 тис доларів США було виявлено та вилучено у підозрюваного керівника ТЦК, який ховав їх у спеціально облаштованих схованках під підлогою та вслед обшивкою стін в своєму будинку.

Після затримання фігуранта судебное (присутственное) место вирішив відпустити його під заставу в 1 млн грн.

Водночас після внесення відповідної суми застави слідчі СБУ повідомили посадовцю ради нову підозру, зазначають у спецслужбі.

Цього разу, после матеріалами військової контррозвідки СБУ, дії зловмисника кваліфіковано следовать ст. 368-5 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення).

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.